Aşkın Tarifi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşkın Tarifi, 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aşkın Tarifi programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nişan gecesinde yaşananlardan sonra, iki tarafta da dengeler değişmiştir. Fırat ve Naz, birbirlerine dair duygularını içlerinde tartarken; Fırat’ın Taylan’ı alt etme ve esas yüzünü ortaya çıkarma isteği, daha da alevlenmiştir. Fırat’ın, durmaya niyeti yoktur. Taylan’ı alt etmek için, tüm ekip birlikte bir plan yaparlar. Taylan da Fırat’ı hayatlarından tamamen çıkarabilmek için, onun bir açığını aramaktadır. Bunun içi de Atila’yı görevlendirir. Atila’nın atacağı adım, yeni gelişmelerin habercisi olurken, ortalık daha da kızışacaktır. Sultan, Fırat’ın kebapçının borcunu üstlenmesi nedeniyle, vicdan azabı çekmektedir. Kendince, Fırat’ın yükünü hafifletmek isterken; hiç beklemediği yerde ve zamanda alacağı bir haberle, Sultan da bambaşka bir yola gireceğinden habersizdir.

Aşkın Tarifi, Kanal D'de yayınlanan ve 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aşkın Tarifi programının yayını, 23:45'te yayınlanan Mars'ta Kıyamet isimli film başlayana kadar devam edecek.

5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Aşkın Tarifi dizisi yayını başlayacaktır.