Aşkın Tarifi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşkın Tarifi, 28 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aşkın Tarifi programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Naz’la Fırat’ın o anın heyecanında sarılmaları; Naz’ı, Taylan ve kendi ailesi karşısında zor bir duruma düşürür. Fırat da Naz’ın, ailesine karşı bu duruma düşmesine üzülür. Hiç planda olmayan bu sarılma, aslında Taylan’ın işini kolaylaştırmıştır. Taylan, Naz’ı Fırat üzerinden manipüle ederek, onun duygularıyla oynar. Fırat kadar, Naz da duygularını kontrol edemediğini anlamaya başlar. Onun karakterinde biri için, kontrolün elinden çıkması mümkün değildir. Taylan’ın da onu vicdanından yakalamasıyla, Naz duyguları yerine aklıyla hareket eder. Ancak Fırat’ın son hamlesi ve üzerine yaşanacak beklenmedik gelişmeler, her şeye damgasını vuracaktır.

Aşkın Tarifi, Kanal D'de yayınlanan ve 28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aşkın Tarifi programının yayını, 23:45'te yayınlanan Baht Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

28 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Aşkın Tarifi dizisi yayını başlayacaktır.