Aşkın Tarifi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşkın Tarifi, 19 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Aşkın Tarifi programını saat 03:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Lansman gecesindeki öpüşme olayı, herkeste şok etkisi yaratır. Naz, karşılaştığı bu hadsizliği içine sindiremez ve Fırat’ı kovar. Diğer yandan Taylan, Fırat’ın bunu yapmasının ardındaki sebebi aramaya başlar. Fırat ise utanç içindedir. Naz’a kendisini affettirmeyi kafasına koyar. Bunun için öyle şeyler yapar ki, işler bir anda tersine döner ve bu defa da Naz’ın Fırat’ı restorana dönmeye ikna etmesi gerekir. Naz, Fırat’ın dünyasıyla da ilk kez bu sayede karşılaşır. Fırat’ın sıcacık dünyası, buzlar kraliçesi Naz’ın bile yavaş yavaş erimesine neden olur. Fırat ve Naz, Fırat’ın mahallesinde, sürprizlerle dolu, hiç unutamayacakları bir akşam geçirirler. Ancak diğer tarafta Taylan da boş durmaz. Fırat ve Naz, Taylan’ın yeni hamlesiyle şaşkına dönecektir. Peki, Fırat bu yenilgiyle geri mi çekilecek, yoksa kalıp savaşa devam mı edecektir?

Aşkın Tarifi, Kanal D'de yayınlanan ve 19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 00:15'te başlayan Baht Oyunu isimli programdan sonra saat 03:00'te başlayacak.

Aşkın Tarifi programının yayını, 05:30'da yayınlanan Baht Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 03:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Aşkın Tarifi dizisi yayını başlayacaktır.