Aşkın Tarifi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşkın Tarifi, 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Aşkın Tarifi programını saat 14:00'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a dersini vermek ister. Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürükler. Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de gerçek aşkla tanışır. Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, yemek sihirbazı Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

Aşkın Tarifi, Kanal D'de yayınlanan ve 12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Arda'nın Mutfağı isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Aşkın Tarifi programının yayını, 16:15'te yayınlanan Sadakatsiz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 14:00'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Aşkın Tarifi dizisi yayını başlayacaktır.