Aşkın Gözü

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aşkın Gözü, 15 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Aşkın Gözü programını saat 21:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Misako, görme engelliler için filmleri tasvir eden bir yazardır. Misako filmlerin sessiz olan bölümlerini görme engelliler için önce betimlemekte daha sonra ise bir grup görme engelli ile bu betimlemelerin üstünden geçerek onların sağlamasını yapmaktadır. Misako, yapılan toplantıların birinde Nakamori’nin varlığını fark eder. Nakamori, Misako’nun betimlemelerini acımasızca eleştirmekte ve görme engellilerin hayal gücüne fazlasıyla müdahale ettiğini düşünmektedir. Misako, Nakamori’nin sert eleştirilerinden hiç hoşlanmasa da onun çekim alanına artık girmiştir bir kere. Nakamori’yi tanımaya çalışma dürtüsüne yenik düşmüştür.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşkın Gözü, SinemaTV'de yayınlanan ve 15 Haziran 2021 Salı günü saat 19:15'te başlayan Captain Marvel isimli programdan sonra saat 21:30'da başlayacak.

Aşkın Gözü programının yayını, 23:30'da yayınlanan Gizemli Parçalar isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Haziran 2021 Salı günü saat 21:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Aşkın Gözü filmi yayını başlayacaktır.