Aşkımızın Son Tekmesi

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aşkımızın Son Tekmesi, 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Aşkımızın Son Tekmesi programını saat 22:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esra’nın Çetin’in ona duyduğu büyük aşktan haberi yoktur. Çetin, ona aşkını ilan etmek için bir gün Esra’ya yüzük alır. Fakat Esra, basketbolcu Kaan Makasel’le evleneceğini söyler. Çetin bunalıma girer ve Esra’yı yaptığı hatadan döndürmeye karar verir. Onu en yakın arkadaşı Tahsin durdurur ve durumu atlatsın diye kick boksa gitmeyi önerir. Hocaların hocası Saffet Hoca, Çetin'in sınıftakilerden biriyle dövüşmesini ister. Gözü korkan Çetin, Defne’yi seçer. Yazık ki, Defne, Saffet Hoca’nın kızıdır ve Türkiye şampiyonudur. Çetin Defne’den çok fena dayak yer. Çetin hastanelik olur. Defne kendini affettirmek için Çetin’e bakmaya karar verir. Çetin kesinlikle istemese de yaraları o günden sonra iyileşmeye başlar.

Aşkımızın Son Tekmesi, FOX'de yayınlanan ve 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 20:30'da başlayan Şef Akademi isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Aşkımızın Son Tekmesi programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

3 Temmuz 2021 Cumartesi günü saat 22:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşkımızın Son Tekmesi filmi yayını başlayacaktır.