Aşk Sana Benzer

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aşk Sana Benzer, 20 Mayıs 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Aşk Sana Benzer programını saat 01:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ege'de, bir balıkçı kasabasında, ailesinden kalan restoranı elinde tutmak için mücadele veren Ali, bir gün kasabaya gelen esrarengiz genç kız Deniz ile karşılaşır. Birbirlerine karşı büyük bir çekim hisseden Deniz ve Ali'nin aşkına dondurmacıdan manava kadar kasabanın pek çok sakini şahittir. Bu sıcak Ege kasabası, kendisi gibi bir aşka tanıklık ederken, Deniz'in geçmişinden gelenler, onun ve aşkının peşini bırakmayacaktır.

Aşk Sana Benzer, atv'de yayınlanan ve 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 00:20'de başlayan Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru isimli programdan sonra saat 01:30'da başlayacak.

Aşk Sana Benzer programının yayını, 03:45'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

20 Mayıs 2022 Cuma günü saat 01:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Aşk Sana Benzer filmi yayını başlayacaktır.