Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 15 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Atlas’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen Ozan, hayatının en büyük şaşkınlığını yaşamaktadır. Esra ile yüzleştiğinde oğlunu yıllardır kendisinden sakladığı için ona çok kızar. Esra ise son yaşananlardan sonra Çınar’ı terk ederek aile evine yerleşir. Diğer yandan, Ozan, hiç beklemediği bir yerden aldığı bilgiyle Mert düğümünü çözmeye başlayacaktır. Ozan’ın, boşanma davasında yaptığı beklenmedik hamle, herkesin hayatını kökten değiştirecektir. Özellikle de Esra, Ozan ve Atlas’ın.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, 23:30'da yayınlanan Orta Sayfa isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.