Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 23 Aralık 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 23:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ayaz’ın düğünde kardeş olduklarını söylemesiyle sarsılan Ozan, bu bilginin doğruluğundan hala şüphelidir. Esra bu yüzleşmeden daha fazla kaçamayacağını söyleyerek babasıyla görüşmesi konusunda Ozan’ı destekler. Sonunda babasının karşısına çıkan Ozan, yıllardır içini kemiren soruların cevaplarını alabilecek midir? Diğer yandan Ozan’ın boşanma kararını hazmedemeyen Çağla, türlü manevralarla Ozan’ı vazgeçirmeye çalışırken Ayaz da Ozan’ı her alanda köşeye sıkıştırmaya devam eder. Ozan ve Esra birbirlerinden uzak durmaya çalışsalar da içine düştükleri durumlar onları yan yana getirmektedir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 20:00'da başlayan Mahkum isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 23:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.