Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 25 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esra, Ozan’dan uzaklaşmak için şehir dışına gitme planı yapsa da Ozan yine karşısına çıkmıştır ve bu defa Esra’nın kaçacak yeri yoktur. Esra kendini Ozan’la Antalya’da bulur. Üstelik Ozan, Esra ve Çınar’ın Antalya’da çalışmasının önünü kesmiştir. Uçağı Ozan’ın türlü oyunları yüzünden kaçırdığını öğrenen Çınar deliye döner. Bir an evvel Antalya’ya gitmenin yollarını ararken beklemediği bir haberle sarsılır. Çağla ise Ozan’ın, Esra’nın peşinden gidişini gururuna yediremez. Ozan ve Esra’nın sonunu getirecek bir plan hazırlar. Ozan İstanbul’a döndüğünde Çağla’ya boşanmak istediğini söyler fakat Çağla’nın yaptığı hamle, Esra ve Ozan’ın arasına aşılması zor bir engel koyacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 25 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, 23:30'da yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

25 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.