Aşk Mantık İntikam

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aşk Mantık İntikam programını saat 16:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esra'nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan’ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir.

Aşk Mantık İntikam, FOX'de yayınlanan ve 6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 13:15'te başlayan Şevkat Yerimdar isimli programdan sonra saat 16:30'da başlayacak.

Aşk Mantık İntikam programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 16:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yayını başlayacaktır.