Aşk-ı Memnu

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk-ı Memnu, 25 Ağustos 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Aşk-ı Memnu programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nihal ve Behlül’ün düğün gününden bir sabah önce, Bihter, koruda gizli bir buluşmanın telaşını yaşamaktadır. Aynı dakikalarda, Nihal tarafından evden kovulan Matmazel, Beşir’in giderek kötüleştiğini haber almış ve onu herkesten gizli ziyaret etmek için yalının üst kapısına gelmiştir. Taksiden indiğinde Behlül’ün arabasını görür. Behlül’ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini, çalışanlardan öğrendiği için, Behlül’ün arka kapıdan eve ziyaretinin şüpheleriyle koruya adım atar ve birkaç dakika sonra Behlül ve Bihter’i görür. Bu andan itibaren herkesin hayatında dönüm noktası olacak bir süreç başlar.

Aşk-ı Memnu, Kanal D'de yayınlanan ve 25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aşk-ı Memnu programının yayını, 22:30'da yayınlanan Dünya Hali isimli film başlayana kadar devam edecek.

25 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Aşk-ı Memnu dizisi yayını başlayacaktır.