Aşk Bir Rüya

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aşk Bir Rüya, 13 Temmuz 2021 Salı günü ekrana geliyor. Aşk Bir Rüya programını saat 12:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Thapki evlilik çağına gelmiş, kekemelik sorunu olan zeki bir kızdır. Ancak kekemeliği yüzünden kimse onunla evlenmek istemez. En sonunda Mishra ailesinin oğul Diwakar onunla evlenmeyi kabul eder. Diwakar, Thapki'nin kekemeliği yüzünden bu evliliği istemese de ailesinin açgözlülüğü yüzünden kabul etmek zorunda kalır. Nişan günü geldiğinde daha fazla dayanamayan Diwakar Thapki’yi terk eder. Bu duruma çok üzülen Thapki kendi içine kapanır. Fakat Thapki birkaç hafta sonra Dhruv Pandey'e ait 365 adlı haber kanalında hayatını değiştirecek bir iş bulur. Yeni işinin kendisine yeni maceralar getireceğinden habersiz olan Thapki’yi neler bekliyor?

Aşk Bir Rüya, Kanal 7'de yayınlanan ve 13 Temmuz 2021 Salı günü saat 10:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Aşk Bir Rüya programının yayını, 14:30'da yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Temmuz 2021 Salı günü saat 12:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Aşk Bir Rüya dizisi yayını başlayacaktır.