Asi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Asi, 20 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Asi programını saat 11:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Asi, Antakya’nın köklü ailelerinden, Kozcuoğulları’nın kızı, Demir ise, İstanbul’da yaşayan tanınmış genç bir işadamıdır. Bir gün Antakya’ya gelen Demir, tesadüf eseri Asi’yle tanışır. Asi’yi ilk anda tarlada çalışan bir köylü kızı sanan Demir, garip bir şekilde bu güzel ve akıllı kızdan etkilenir. Belki de Asi ona küçük bir çocukken bu topraklarda kaybettiği toprak işçisi olan annesini hatırlatmıştır. Demir, bir yandan annesinin yıllar önce başına gelenlerden sorumlu tuttuğu aileyi araştırırken, diğer yandan da Asi’yle aralarındaki çekim her geçen gün biraz daha artar. Aradığı aileyi sonunda bulan Demir, hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Onu çok etkileyen işçi kız Asi’yle, peşinde olduğu ailenin arasında sürpriz bir ilişki vardır.

Asi, Kanal D'de yayınlanan ve 20 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayan Neler Oluyor Hayatta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Asi programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

20 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 11:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Asi dizisi yayını başlayacaktır.