AROG

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi AROG, 27 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. AROG programını saat 22:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gora gezegeninde yaşadığı maceradan sonra yanında sevdiği kadın Ceku ile beraber dünyaya dönen Arif mutlu bir yaşam kurmuş, doğacak çocuğunun tatlı telaşı içinde yaşamını sürdürmektedir. Dünyada yaşam, mutlu bir şekilde devam ederken Gora gezegeninde de hain bir plan işlemeye başlamıştır. Logar ve has adamı Tihulu bu planın baş kahramanlarıdır. Logar, tüm evrendeki en büyük düşmanı Arif’den intikam almaya yemin etmiştir. Arif’i öldürmenin basit bir intikam olacağını düşünen Logar, daha acı verici bir yöntem bulmuştur; Arif’i 1 milyon yıl öncesine gönderecektir. Logar’ın kusursuz planı sayesinde 1 milyon yıl önce yaşayanlar da Arif ile tanışma fırsatına sahip olacaklardır. Tarih kitapları yeniden yazılacak, belgeseller yeniden çekilecek, müzeler yeniden düzenlenecek. Ve insanlık tarihini yeniden yazılacak.

AROG, FOX'de yayınlanan ve 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Şef Akademi isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

AROG programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Haziran 2021 Pazar günü saat 22:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

AROG filmi yayını başlayacaktır.