Arka Sokaklar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Arka Sokaklar, 11 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Arka Sokaklar programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hulki’nin ölümüne ilişkin görüntüler bulunmuştur. Planlanana göre, görüntüler bir an önce Savcı Faruk’un önüne konularak Zeliha’nın soruşturma dosyası kapatılmalıdır. Pelin ve Adem, kendilerini kurtarmak adına Kudret Mazı’nın işine yarayacak bilgileri adama ulaştırırlar. Bu bilgiler ışığında Kudret ve Ferhat, kanlı planlarını işleme koyarlar. Bu plandan sağ çıkamayan Kudret’in intikamını almak üzere Ferhat, Savcı Faruk’u markajına alır. Engin, Fatma’nın kocası Nihat’ı araştırmak üzere harekete geçer. Aycan ise, Fatma’dan Enginlerin yeni doğacak bebeğini kaçırması için talimat verir.

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan ve 11 Haziran 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Arka Sokaklar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

11 Haziran 2021 Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi yayını başlayacaktır.