Arka Sokaklar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Arka Sokaklar, 4 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Arka Sokaklar programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Rıza Baba, Ali’yi ekipten göndermeye karar vermiştir. Ayrıca, çiftin boşanma işlemlerini de hızlandırır. Aycan’ı bulma çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Aycan, tehlikeli olduğunu bile bile ölen kocası Korhan’ın mezarını ziyaret etmek konusunda kararlıdır. Ekibimiz bu bilgiye ulaşır ve gizli görev operasyonunun tuşuna basılır. Cemal’in üstlendiği bu gizli görevde işler yolunda gitmez. Hulki’nin ölümüne ilişkin silinen güvenlik kamerası görüntüleri geri getirilmeye çalışılır. Eğer bu görüntüler bulunabilirse, Adem ve Pelin ile olan ilişkisine dair Faruk köşeye sıkıştırabilecektir. Öte yandan Savcı Faruk, Zeliha’ya elinde silahla hastaneye girdiği görüntüleri izletir ve ekibe bunun hesabını sorar.

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan ve 4 Haziran 2021 Cuma günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Arka Sokaklar programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

4 Haziran 2021 Cuma günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi yayını başlayacaktır.