Arda Boyları

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Arda Boyları, 10 Eylül 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Arda Boyları programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir ömür boyu ayrılmamak üzere birbirlerine söz veren iki nişanlı olan Recep ve Zeynep’in huzurlarını köy ağasının oğlu İsmail bozmaktadır. İsmail de Zeynep’e âşık olmuştur ve ona sahip olabilmek için türlü yollara başvurmaktadır. İsmail zenginliğinin verdiği cesaretle Zeynep’in annesine niyetini açıklar, o da İsmail’in elinde bulundurduğu mal varlığına aldanarak işbirliği yapar. Sevdiğine bir başkasının talip olmasına dayanamayan Recep, öfkeyle ağanın kapısına dayanır. Ancak ağa güçlüdür, kendisine karşı çıkan Recep’i ağır bir şekilde cezalandırır.

Arda Boyları, Kanal 7'de yayınlanan ve 10 Eylül 2021 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Arda Boyları programının yayını, 09:30'da yayınlanan Cuma Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

10 Eylül 2021 Cuma günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Arda Boyları filmi yayını başlayacaktır.