Annenin Vasiyeti

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Annenin Vasiyeti, 6 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Annenin Vasiyeti programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anne, ölmeden önce oğlunu, gelinini ve torununu görmek için dargınlığı bir tarafa bırakarak, oğlunun evine gider. Oğlu ve gelini, annelerinin neden geldiğini bilmemektedir. Gelin, annenin gelişinden rahatsız olmuştur. Oğul da annesine karşı mesafelidir. Sadece torun, büyükannesine ilgi gösterir. Annenin tek bir arzusu vardır. Ölürse köyüne, ölen kocasının mezarının yanına gömülmek. Geldiği günün gecesi oğluna açılmak ister. Ama yakında öleceği gerçeğini söyleyemez. Sadece 'Ölürsem beni köyüme, babanın yanına göm' der. Anne ertesi sabah, yatağında ölü bulunur. Oğul, vasiyeti yerine getirmek için annesinin tabutunu arabasının üzerine bağlar ve tek başına yola çıkar. Yol boyunca pişmanlık duyar. Annesiyle ilgili hatıralar canlanır zihninde.

Annenin Vasiyeti, Kanal 7'de yayınlanan ve 6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 07:45'te başlayan Ana Beni Eversene isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Annenin Vasiyeti programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Annenin Vasiyeti filmi yayını başlayacaktır.