Annenin sırrıdır Çocuk

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Annenin sırrıdır Çocuk, 23 Haziran 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Annenin sırrıdır Çocuk programını saat 11:15'te TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şirketi finansal olarak çok zor bir durumda olan Çınar’ın imdadına, yeni oyun projesi için melek yatırımcı olarak talip olan Sadun yetişir. Sadun’un Defne’nin karşısına çıkmasıyla sünger çekilmiş olan geçmişleri ile ilgili hesaplaşmalar başlar. Ölüm döşeğinde olan annesine ziyarete giden Meryem ise kaçmaya çalıştığı çocukluğunun öfkesiyle yüzleşir. Peki Sadun’u bir an evvel Çınar'dan uzaklaştırmaya çalışacak olan Defne bunu başarabilecek mi? Ya Meryem? Herkesten sakladığı korkunç sırrı gün yüzüne çıkacak mı?

Annenin sırrıdır Çocuk, TV8'de yayınlanan ve 23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 08:30'da başlayan Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa isimli programdan sonra saat 11:15'te başlayacak.

Annenin sırrıdır Çocuk programının yayını, 14:45'te yayınlanan Canım Annem isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Haziran 2022 Perşembe günü saat 11:15'te TV8'de hangi program yayınlanacak?

Annenin sırrıdır Çocuk dizisi yayını başlayacaktır.