Anneler

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Anneler, 3 Haziran 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Anneler programını saat 17:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çocukluklarından beri her dertlerini her mutluluklarını paylaşan dört candan arkadaş Nil, Sevda, Beyza ve Ceren bu kez bir kadının hayatta yaşayabileceği en büyük mutluluğu, annelik heyecanını yine hep birlikte yaşayacaklar. İş hayatının zirvesinde olan Nil’in hiç beklemediği anda hamile olduğunu öğrenmesi, hamileliği sırasında defalarca bebeğini kaydeden Beyza’nın hayal kırıklığı, hepsinden önce evlat sahibi olan Sevda’nın üçüncü çocuğunun ardından yaşayacağı sürpriz durum, yıllardır tüp bebek tedavisi gören Ceren’in umutlu bekleyişi, seyirciye sıcacık, bizden, tanıdık hikayeler anlatacak.

Anneler, TRT 1'de yayınlanan ve 3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 14:00'te başlayan Ezgi Sertel ile Fazlası Zarar isimli programdan sonra saat 17:00'de başlayacak.

Anneler programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

3 Haziran 2021 Perşembe günü saat 17:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Anneler dizisi yayını başlayacaktır.