Anneler Stüdyo

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Anneler Stüdyo, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Anneler Stüdyo programını saat 11:40'ta TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir evi yuva yapan nedir? Annelik bir ömür boyu acemilik midir? Korkular, takıntılar hayatımızı nasıl etkiliyor? Çocuk yetiştirmenin altın kuralları var mıdır? Anne olmak için doğurmak mı gerekir? Çalışan anne, iş ve yaşam arasındaki dengeyi nasıl sağlayabilir? Sağlıklı bir gebelik ve bebek için ideal yaş var mıdır? Eşlerin çocuk sahibi olma konusundaki uyuşmazlığı nasıl çözülebilir? Hamilelik dönemi beslenmede nelere dikkat edilmeli? Hamile çalışanların hukuki hakları nelerdir? Ve çok daha fazlası: Acemi Anneler Stüdyo'da.

Anneler Stüdyo, TRT 1'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 08:25'te başlayan Masumlar Apartmanı isimli programdan sonra saat 11:40'ta başlayacak.

Anneler Stüdyo programının yayını, 13:30'da yayınlanan Gönül Dağı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 11:40'ta TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Anneler Stüdyo yaşam programı yayını başlayacaktır.