Anaokulu Öğretmeni

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Anaokulu Öğretmeni, 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Anaokulu Öğretmeni programını saat 19:45'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Lisa, New York’ta çalışan bir anne ve anaokulu öğretmenidir. İşinden ve aile yaşamından bulduğu boş vakitlerinde şiir yazan Lisa, hayatının hiçbir alanında tamamen mutlu ya da başarılı değildir. Bir gün 5 yaşındaki bir öğrencisinin şiir yazmakta çok yetenekli olduğunu fark eder. Bu yeteneğini dikkate almaları konusunda ailesini ikna edemese de Lisa çocuğa yardım etmek için elinden geleni yapar. Yaratıcılığının tıkandığı bir gün, katıldığı şiir dersinde öğrencisinin sözlerini kendisininmiş gibi okur. Daha önce ne derste ne özel hayatında görmediği derecede ilgi ve övgülerle karşılaşır. Ancak nerede durması gerektiğini bilemeyince bu takıntısı, Lisa’ya çok pahalıya mal olacaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Anaokulu Öğretmeni, SinemaTV'de yayınlanan ve 27 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 17:45'te başlayan Davetsiz Aşk isimli programdan sonra saat 19:45'te başlayacak.

Anaokulu Öğretmeni programının yayını, 21:30'da yayınlanan Arakçılar isimli film başlayana kadar devam edecek.

27 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 19:45'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Anaokulu Öğretmeni filmi yayını başlayacaktır.