Anamız Var

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Anamız Var, 2 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Anamız Var programını saat 22:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Evlendirme makinesi olan Ülfet Teyze tek oğlu Oğuz'un hasretiyle yanıp tutuşmaktadır. Mahallede uçan kuşu bile evlendiren Ülfet Teyze'nin en büyük düşmanı ise Firdevs'tir. Ülfet, Firdevs'in oğlunu da evlendirmiştir fakat Firdevs oğlunun mürüvvetini beğenmemiştir. Bu yüzden Ülfet'e karşı düşmanlık beslemektedir. Ülfet'in oğlu Oğuz yıllar sonra uzun bir izinle Rusya'dan Türkiye'ye gelir. Ülfet ise şu an elinde olan bütün baş göz dosyalarını kapatır ve Oğuz'u bu uzun izinde evlendirip göndermek ister. Firdevs ise savaş baltasını çıkarır ve Ülfet'in bu çabasını baltalamak üzere harekete geçer.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Anamız Var, FOX'de yayınlanan ve 2 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Vay Halime isimli programdan sonra saat 22:45'te başlayacak.

Anamız Var programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 22:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Anamız Var filmi yayını başlayacaktır.