Ana Beni Eversene

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ana Beni Eversene, 6 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Ana Beni Eversene programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Satiye'nin oğlu Memo, Nimet’in kızı Zeyno’ya aşıktır. Memo her fırsatta annesine, evlenmek istediğini söylemektedir. Ama annesi hiç oralı olmamaktadır. Memo da annesine Nimet'in kızı Zeyno’yu sevdiğini bir türlü söyleyemez. Çünkü annesinin Zeyno’nun annesiyle geçmişten gelen bir çekişmesi vardır. Memo sonunda annesine Zeyno’yla evlenmek istediğini söyler fakat annesi buna razı olmaz. Annesini ikna etmek için için köy muhtarını araya koyar. Annesi sonunda Memo’nun Zeyno'yla evlenmesini kabul eder ancak bazı koşullar öne sürer.

Ana Beni Eversene, Kanal 7'de yayınlanan ve 6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Ana Beni Eversene programının yayını, 09:00'da yayınlanan Annenin Vasiyeti isimli film başlayana kadar devam edecek.

6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ana Beni Eversene filmi yayını başlayacaktır.