Ana Beni Boşasana

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ana Beni Boşasana, 14 Ocak 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Ana Beni Boşasana programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Satiye ve Nimet’in tüm engellerine rağmen Memo ve Zeyno evlenirler. Zeyno, Memo ile evlendiği için her şeyin çok güzel olacağını düşünmektedir ama bir şeyi hesaba katmamaktadır. Memo’nu annesi Satiye Zeyno’ya evlendiklerinden beri yapmadığını bırakmamıştır. Memo da annesinin arkasında olunca, Zeyno için zor günler başlamıştır. Fakat bu eziyetlere daha fazla dayanamayan Zeyno, annesinin kapısına dayanır ve onun kendisini boşatmasını ister. Annesi de onu ciddiye almaz. Fakat bir gün Memo, Zeyno’nun anneannesinden kalma küpeleri Yusuf’la yapacağı tavla maçında bahis olarak ortaya koyar. Nimet bu duruma çok sinirlenir ve kızını Memo’dan ayırmaya karar verir.

Ana Beni Boşasana, Kanal 7'de yayınlanan ve 14 Ocak 2022 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Ana Beni Boşasana programının yayını, 09:30'da yayınlanan Muhabbet Kapısı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

14 Ocak 2022 Cuma günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ana Beni Boşasana filmi yayını başlayacaktır.