Amentü

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Amentü, 4 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Amentü programını saat 12:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Küçük Recep babasına verdiği sözü tutmuş, Âmentü'yü ezberlemişti. Âmentü'ye inandığı gibi babasının da bir gün döneceğine inanmaktadır. Köyün ağası Mazhar ise Halime’nin kocasının Almanya’da öldüğü söylentisini yayarak genç kadına sahip olma niyetindedir. Halime ve Recep, yoksulluğa direndikleri gibi Mazhar Ağa'nın saldırılarına da karşı koyarlar. Recep’in okula başlama zamanı gelmiştir. Önlük, ayakkabı, çanta alacak paraları yoktur. Ele güne el açmamak için ana-oğul yoğurt yapıp kasaba pazarında satmaya karar verirler. Böylece ihtiyaçlarını alabileceklerdir. Kasaba pazarına yoğurtları sarsmadan, sulandırmadan, kaymağını bozmadan taşımaları gerekmektedir. Mazhar Ağa yoğurtların pazara ulaşmaması için iki adamını ana oğlun peşine takar…

Amentü, Kanal 7'de yayınlanan ve 4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 10:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Amentü programının yayını, 14:30'da yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

4 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 12:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Amentü filmi yayını başlayacaktır.