Amelia'yı Aramak

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Amelia'yı Aramak, 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Amelia'yı Aramak programını saat 03:50'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uçakla Atlantik okyanusunu geçmeyi başaran ilk kadın olan, hatta modern feminizm hareketinin başlatıcılarından sayılan Amelia Earhart tarihteki en ünlü kadınlardan biri olurken ve 1937'de ortadan kayboldu. Titanik'i keşfeden Bob Ballard, şimdi uzak bir Pasifik adasına, başka bir kalıcı gizemi çözmek için yola koyuluyor - Amelia Earhart'ın ortadan kayboluşu. Ballard Amelia'nın uçağını bulabilir mi?

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Amelia'yı Aramak, National Geographic'de yayınlanan ve 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 01:40'ta başlayan Kaçakçıların Peşinde isimli programdan sonra saat 03:50'de başlayacak.

Amelia'yı Aramak programının yayını, 05:15'te yayınlanan Bir Kaşifin Hayatı: Bob Ballard isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 03:50'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Amelia'yı Aramak yaşam programı yayını başlayacaktır.