Aman Reis Duymasın

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aman Reis Duymasın, 22 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Aman Reis Duymasın programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Aman Reis Duymasın filmi, yeraltı dünyasının tanınan ailelerinin çıktığı tatilde başlarına gelenleri konu alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşırlar. Ancak bu onları yıldırmaz ve tatillerine devam ederler. Bulundukları yer alışkın oldukları büyük şehrin atmosferinden çok farklıdır. Küçük bir kasaba olan bu tatil merkezinde başlarına gelmeyen kalmaz. En büyük korkuları ise liderleri Hızır Çakırbeyli'nin bu olanları duyacak olmasıdır.

Aman Reis Duymasın, atv'de yayınlanan ve 22 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aman Reis Duymasın programının yayını, 21:45'te yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Aman Reis Duymasın filmi yayını başlayacaktır.