Aman Doktor

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aman Doktor, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Aman Doktor programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Anne ve babasını talihsiz bir şekilde kaybeden Nazlı’nın babasından kendisine büyük bir miras kalmıştır. Amcasının yanında yaşayan Nazlı’nın onunla yaşıt Sevcan ve Gülcan adında iki de yeğeni vardır. Nazlı’nın mirasından haberdar olan herkes ya onunla evlenmek istemekte ya da oğullarıyla Nazlı’yı evlendirme peşindedir. Genç kız kendisi üzerine kurulan planlardan habersizken bir gün kaderi ona bambaşka bir yöne doğru sürüklemeye başlar. Ayağı incinen Nazlı soluğu sağlık ocağında alır ve orada Doktor Ziya ile karşılaşır. Aralarında ilk andan itibaren yakınlaşma olan Doktor Ziya ile Nazlı ilerleyen günlerde sık sık bahaneler bularak görüşmeye başlarlar.

Aman Doktor, Kanal 7'de yayınlanan ve 5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Aman Doktor programının yayını, 12:00'de yayınlanan Elindedir Bağlama isimli film başlayana kadar devam edecek.

5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Aman Doktor filmi yayını başlayacaktır.