Alvin ve Sincaplar

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Alvin ve Sincaplar, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Alvin ve Sincaplar programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Üç sincap mütevazı kovuklarında mutlu mesut yaşarken, evleri yılbaşı ağacı satan hain bir firma tarafından kesilir. Yolculuk Ian Hawk’ın mekânına doğrudur. Hawk, Los Angeles'ta müzik piyasasında çalışmaktadır ve Dave Seville’in kankasıdır. Dave, başarılı bir müzikal kariyer yapmayı düşlemekten asla vazgeçmeyen bir şarkı yazarıdır. Jett Records'a bir parçasını sunmuştur ancak alay eder gibi eline tutuşturulan bir sepet kek ile reddedilir. Oradaki yılbaşı ağacında yaşamaya devam eden zavallı sincaplar ise sıcak kurabiye ve keklerin kokusuyla sepete doluşurlar ve macera başlar.

Alvin ve Sincaplar, atv'de yayınlanan ve 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Alvin ve Sincaplar programının yayını, 12:00'de yayınlanan Hakim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Alvin ve Sincaplar filmi yayını başlayacaktır.