Alvin ve Sincaplar 4: Yol Macerasi

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Alvin ve Sincaplar 4: Yol Macerasi, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Alvin ve Sincaplar 4: Yol Macerasi programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sincaplar Alvin, Simon ve Theodore, Dave'in bir süredir birlikte olduğu Samantha ile evlenme kararı aldığını öğrenirler. Her ne kadar Samantha iyi bir insan olsa da oğlu Miles, onlara son derece kötü davranmıştır ve aynı evde yaşamaları halinde hayatlarının cehenneme döneceğini fark etmek zor değildir. Bu yüzden Alvin ve arkadaşları, evlenme teklifi gerçekleşmeden önce Dave'i durdurmak zorundadır. Teklifin gerçekleşeceği Miami'ye kadar onları zorlu bir yolculuk beklemektedir.

Alvin ve Sincaplar 4: Yol Macerasi, atv'de yayınlanan ve 11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Alvin ve Sincaplar 4: Yol Macerasi programının yayını, 11:50'de yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Alvin ve Sincaplar 4: Yol Macerasi filmi yayını başlayacaktır.