Alparslan: Büyük Selçuklu

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Alparslan: Büyük Selçuklu, 27 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Alparslan: Büyük Selçuklu programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alparslan, Seferiye’ye ağır yara veren Grigor’u öldürmüştü. Seferiye kanlar içinde yerde yatıyordu. Alparslan, Seferiye’yi hekimlere yetiştirebilecek mi? Hamile olan Seferiye çocuğunu kaybedecek mi? Taht yolunda ilerlemekte kararlı olan Alparslan’ın yeni hedefi ne olacak? Kutalmış, Alparslan’ı Rey savunma halkasının son mevziinde yakalamış ve kendi beylerini yanına çekerek Rey’e doğru ilerlemeye başlamıştı. Süleyman Leon sayesinde Rey’e son anda yetişmiş ve Kutalmış’ı karşılamıştı. Süleyman, Kutalmış’ın saraya girmesi halinde yerin altına sakladığı yüzlerce nefti patlatmakla tehdit etmişti. Kutalmış geri mi dönecek, yoksa canı pahasına Süleyman’ın üstüne mi yürüyecek?

Alparslan: Büyük Selçuklu, TRT 1'de yayınlanan ve 27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 18:15'te başlayan Ramazan Sevinci isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Alparslan: Büyük Selçuklu programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu programı yayını başlayacaktır.