Almanyalı Yarim

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Almanyalı Yarim, 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Almanyalı Yarim programını saat 13:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Murat, Almanya'da çalışan bir fabrika işçisidir. Maria ise zengin bir Alman işadamının kızıdır. Bir gün hafif bir trafik kazası sonucu Murat ve Maria tanışır. Aynı günün akşamı Murat iş arkadaşlarıyla gittiği bir barda Maria ile karşılaşır. Sudan bir nedenle barda çıkan kavga sonucu Murat ve arkadaşları tutuklanır. Ama ertesi gün Maria’nın tanıklık etmesiyle kurtulurlar. Bu alçakgönüllü, dürüst ve güzel Alman kızı Murat’ı derinden etkilemiştir. İki genç arasında duygusal bir ilişki başlar. Maria davet ettiği doğum günü partisinde Murat’ı ailesi ile tanıştırır. Babası Maria’nın bir işçiyle, hem de yabancı uyruklu bir işçiyle evlenmesine karşı çıkar. Bunun üzerine Maria ile Murat, Türkiye’ye birlikte gitmeye karar verirler.

Almanyalı Yarim, 360'de yayınlanan ve 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 11:30'da başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Almanyalı Yarim programının yayını, 15:30'da yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 13:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Almanyalı Yarim filmi yayını başlayacaktır.