Almanya'da Bir Türk Kızı

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Almanya'da Bir Türk Kızı, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Almanya'da Bir Türk Kızı programını saat 13:30'da 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köyde yaşayan Murat ve Zeynep, severek evlenmiştir. Ancak ekonomik nedenlerden dolayı Murat, Almanya'ya çalışmaya gider. Kısa süre içinde de Türkiye'yi ve Zeynep'i unutur. Zeynep ise yıllarca onun yolunu bekler. Bir gün köye bir turist kafilesi gelir. Başlarında da Murat vardır. Ancak Zeynep'in onu tanıması biraz zaman alır. Murat, birkaç gün kaldıktan sonra tekrar Almanya'ya döner. Zeynep, hamile olduğunu söylemek için Murat'ın arkasından Almanya'ya gider. Bu arada günlerce, hatta aylarca Murat'ı arar ama bir türlü onu bulamaz. Bir gün sesinin güzelliği fark edilir ve çok ünlü bir şarkıcı olur. Murat'la tekrar karşılaştığında artık çok farklı bir kadın olmuştur.

Almanya'da Bir Türk Kızı, 360'de yayınlanan ve 13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 11:30'da başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Almanya'da Bir Türk Kızı programının yayını, 15:30'da yayınlanan Aileler Yarışıyor isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

13 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 13:30'da 360'ta hangi program yayınlanacak?

Almanya'da Bir Türk Kızı filmi yayını başlayacaktır.