Allı Turnam

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Allı Turnam, 11 Eylül 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Allı Turnam programını saat 12:50'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köyün en zengin ailesinin kızı Sultan ile köyün delikanlılarından Rıza gizli bir sevda yaşamaktadırlar. Rıza, sevdalısına daha yakın olmak için babası İsmet Bey’in inşaatında çalışmaya başlar. İsmet bey'in bu inşaatı yapmasındaki asıl amaç ise kızını Doğan adındaki yeğeni ile evlendirip onları bu eve yerleştirmektir. Gerçeği öğrenen Rıza inşaatı yıkar. Buna çok sinirlenen İsmet Bey, kızının Rıza'ya aşık olduğunu da duyunca çileden çıkar ve onları ayırmaya çalışır.

Allı Turnam, Kanal 7'de yayınlanan ve 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 10:50'de başlayan Akbaş Baskını isimli programdan sonra saat 12:50'de başlayacak.

Allı Turnam programının yayını, 14:40'ta yayınlanan Dünyayı Geziyorum isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

11 Eylül 2022 Pazar günü saat 12:50'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Allı Turnam filmi yayını başlayacaktır.