Alişan ile Hayata Gülümse

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Alişan ile Hayata Gülümse, 1 Şubat 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Alişan ile Hayata Gülümse programını saat 10:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Alişan ile Hayata Gülümse programı, alanında uzman isimler, Yeşilçam ve sahnelerin birbirinden ünlü isimler ile yurdun dört bir yanından konukları ağırlıyor. Programda uzman isimler, sağlıkla ilgili merak edilenleri anlatıyor, önemli noktaların altını çiziyor. Yeşilçam'dan ve sahnelerden birbirinden ünlü isimler ile sıcak ve içten söyleşiler de programda izleyiciyle buluşuyor. Hatıralar, anekdotlar ve yaşanmış ilginç hikayeler ekranlara geliyor. Ayrıca yurdun dört bir yayınından farklı konu ve konuklar, ünlü şef Beyhan Budakçı’dan püf noktalarıyla pratik ve lezzetli yemek tarifleri Alişan ile Hayata Gülümse'de yer alıyor.

Bu eğlence programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Alişan ile Hayata Gülümse, TRT 1'de yayınlanan ve 1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 08:45'te başlayan Bu Toprağın Sesi isimli programdan sonra saat 10:30'da başlayacak.

Alişan ile Hayata Gülümse programının yayını, 13:15'te yayınlanan Kuklalı Köşk isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Şubat 2023 Çarşamba günü saat 10:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Alişan ile Hayata Gülümse eğlence programı yayını başlayacaktır.