Alev Alev

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Alev Alev, 9 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Alev Alev programını saat 06:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden mustaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır. Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Ancak bu üç kadının yaşamı yaşanan bir yangın ile sonsuza kadar değişecektir. Cemre, Rüya ve Çiçek hayatlarının sıfır noktasına gelerek oldukça zorlu bir mücadele içinde kendilerini bulacaklardır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Alev Alev, Show TV'de yayınlanan ve 9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 04:45'te başlayan Sevcan'la Lezzet Yolunda isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Alev Alev programının yayını, 10:00'da yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 06:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Alev Alev dizisi yayını başlayacaktır.