Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 12 Mayıs 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mualla söyledikleriyle Güzide’nin bütün dünyasını alt üst eder. Kızını yalnız bırakmamaya kararlı olan Güzide bir çıkış yolu bulmak için harekete geçer. Oylum, annesinin desteğini arkasında hissetmesiyle birlikte ailesine sıkıca kenetlenir. Güzide ve çocukları çözüm arayışındayken, ailesini yeniden kazanmak isteyen Tarık’tan onlara büyük bir yardım gelir. Ancak bu yardım, Sezai’nin pek hoşuna gitmeyecektir. Sezai, Tarık ile ilgili öğrendiklerinden sonra geçmişin hesabını kapatmak için soluğu onun yanında alır. Güzide, Ozan ve Oylum buldukları çözüm yolu için büyük bir plan kurarlar.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 12 Mayıs 2023 Cuma günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aldatmak programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

12 Mayıs 2023 Cuma günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.