Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 13:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarık’ın mahkemedeki son hamlesi herkesi şaşkına çevirir. Kimse onun bu kararına bir anlam veremese de Güzide ve Oltan kendilerince bunun nedenini anlarlar. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla beraber Ozan, Zeliş konusunda bir çıkmaza girer. Ne olursa olsun aileleri yüzünden birlikte olamayacaklarının ikisi de farkındadır. Artık geri dönülmez bir yola giren Oylum ne yaparsa yapsın endişesini de mutsuzluğunu da saklayamaz. Tolga ve Selin’in birlikteliklerine şahit olurken aynı zamanda kendisinin bile inanamadığı aşkına ailesini de ikna etmek zorunda kalır.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 16:00'da yayınlanan Ateş Kuşları isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 13:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.