Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 7 Nisan 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 20:10'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yeşim’in Tarık üzerinden kurduğu plan suya düşer. Hırsından gözü dönen Yeşim, artık tehlikeli bir yola girip, yeni hamlelerine hazırlanmaya başlamıştır. Tüm aile Tolga sayesinde öğrenilen gerçekler ile bir nebze de olsa rahatlamıştır. Ancak Oltan’ın kötülükleri ile yeniden yüzleşen Tolga’yı zor zamanlar beklemektedir. Oylum ve Güzide arasında soğuk rüzgarlar esmektedir. Güzide, Ozan için ne kadar mutluysa Oylum için bir o kadar endişelidir. Güzide’nin karşı çıkmasına rağmen Oylum istediğini yapmaktan vazgeçmez. Behram’ın, aşkı için yaptığı her hamle Oylum’u etkilemeye devam eder. Behram, Oylum ve ailesine yakın olmak için elinden geleni yapsa da karşısında Güzide’yi bulur.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 7 Nisan 2023 Cuma günü saat 19:15'te başlayan Nihat Hatipoğlu ile İftar isimli programdan sonra saat 20:10'da başlayacak.

Aldatmak programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

7 Nisan 2023 Cuma günü saat 20:10'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.