Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 23 Mart 2023 Perşembe günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Uğradıkları saldırı sonucunda Güzide ölümle burun buruna gelir. Behram’ın da yardımıyla işin faillerini bulmaya çalışırken karşılaştığı gerçekler Güzide’yi yıkar. Öğrendikleriyle birlikte sarsılan Güzide, Tarık’a karşı daha güçlü bir savaş başlatacaktır. Tarık ise servetini kaybetmemek uğruna her şeyi göze almaktadır. Tolga ve Oylum cephesinde olaylar kontrolden çıkarken tüm kartlar Behram için tekrar dağıtılmaktadır. Ozan uzun zamandır aradığı mutluluğu Zeliş’te bulduğunu düşünürken hayatın onlar için hazırladığı yeni sürprizler vardır.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 23 Mart 2023 Perşembe günü saat 19:15'te başlayan Nihat Hatipoğlu ile İftar isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Aldatmak programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Mart 2023 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.