Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 26 Şubat 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 14:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarık radikal hamlesiyle Güzide ve çocuklarının beş parasız ortada kalmalarına sebep olur. Bu çaresiz ortamda, Güzideler’in yardımına Behram koşar. Güzide böylelikle Tarık’ın onun kuyusunu kazmaya uzun zaman önce başladığını fark eder. Tarık’ın geçmişinden gelen misafir Yeşim’den önce Tarık’ın kendisiyle birlikte olduğunu iddia eder. Üstelik bu davetsiz misafirin yanında Öykü yaşlarında bir kız çocuğu da vardır. Güzide’nin evine yerleşen Yeşim zafer kazandığını düşünse de Tarık’la mutlu olamayacağını anlaması uzun sürmez. Bununla birlikte geçmişten gelen bir tehdit yüzünden Yeşim yeniden Tarık’ın arkasından iş çevirmeye başlar.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 26 Şubat 2023 Pazar günü saat 12:15'te başlayan Bir Küçük Gün Işığı isimli programdan sonra saat 14:30'da başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 16:45'te yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Şubat 2023 Pazar günü saat 14:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.