Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 20 Aralık 2022 Salı günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarık, Yeşim’in onca yalanı ve oyunu yüzünden Öykü’nün kaybolduğuna inanmaz. Sahip olduğu servetin ortaya çıkmasıyla etrafındaki herkesten bir hamle bekliyordur. Ancak kızının gerçekten tehlikede olduğunu fark ettiğinde her şey için artık çok geç olacak mıdır? Annesinin yüz çevirmesine rağmen Oylum yalnız değildir. Aile bireyleri, Selin ve özellikle Tolga ona hem maddi hem manevi destek olur. Etrafındakilere daha fazla yük olmak istemeyen Oylum hayatında yeni bir başlangıç yapmak için bir adım atmaya karar verir. Bütün bunlar olurken hayatına yeni giren insanın planlarından bihaberdir. Ozan inşaatta tespit ettiği uygunsuzlukları Oltan’a anlatır. Bunun işyerinde ona alenen düşman kazandıracağını farkındadır ama durumlar onun bile tahmin edemeyeceği bir noktaya gelir.

Aldatmak, atv'de 20 Aralık 2022 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 03:35'te yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Aralık 2022 Salı günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.