Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 11 Aralık 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 15:45'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güzide, Oylum’un yalanlarının ortaya çıkmasıyla tamamen yıkılır. Aylardır başına gelenlerin verdiği dolmuşlukla, üstelik gerçekleri ifşa eden Yeşim olunca, Tarık’a bile göstermediği tepkiyi Oylum’a gösterir. Oylum gerçekleri itiraf etmemesinin pişmanlığını yaşarken her şeye sebep olan Yeşim’e olan öfkesi gittikçe büyür. Öyle ki Yeşim’e vereceği ders en yakınlarını bile şaşırtır. Başına gelenler yetmezmiş gibi karşısına çıkan kötü sürprizler de devam eder. Oylum’un yaşadıkları hayatındaki tüm dengeleri değiştirir ve hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olur. Ne olursa olsun bütün bu süreçte Ozan hem kardeşine hem de annesine destek olur. Tolga ile de arasındaki iletişimi oldukça ilerletir. Ozan, Oylum’u evlatlıktan reddeden annesinin kendisiyle ilgili gerçekleri öğrendiğinde başına geleceklerden korkmaktadır.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 11 Aralık 2022 Pazar günü saat 12:15'te başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Aralık 2022 Pazar günü saat 15:45'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.