Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güzide geçirdiği kaza sonrası yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermektedir. Tarık, Ozan ve Oylum, gelecek iyi haberi beklerken annelerine yaşattıklarının vicdan azabıyla yüzleşir. Sonunda annesine her şeyi itiraf etmeye hazırlanan Oylum, gelen haberle yıkılır. Yalan söylediği için çok pişman olan Oylum’u geleceği ile ilgili kötü sürprizler de beklemektedir. Tolga ise bu en kötü döneminde yine Oylum’un yanındadır ve ikili giderek daha da yakınlaşır. Oylum, New York hayali uğruna Tolga’yı daha ne kadar kendinden uzak tutabilecektir? Annesini kaybetme korkusuyla sınanan Ozan’ın babasıyla arasındaki gerilim, Yeşim’in hastaneye gelmesiyle iyice had safhaya çıkar. Artık kendi hayatında bir şeyleri toparlamak isteyen Ozan’a yardım eden kişi yine Oltan olur. Hatalarından ders çıkarmayan Ozan, Oltan’a güvenmekle yanlış mı yapmaktadır?

Aldatmak, atv'de 30 Kasım 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 03:50'de yayınlanan Mutfak Bahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.