Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 13 Kasım 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Boşanmaktan vazgeçtiği için protokolü yırtıp atan Güzide, hafife aldığı Yeşim’le kolayca mücadele edebileceğini düşünse de rakibinin yalan söyleme kabiliyeti ve kurduğu oyunlar gittikçe daha çok canını sıkmaktadır. Oylum, olanlardan sonra hala kendisine karşı soğuk davranan Tolga’nın gönlünü almak için harekete geçer. Ancak kendini affettirmesi gereken tek insan Tolga değildir. Kendi çıkarı için Oylum’u ateşe atan Tarık, Güzide’yle aralarının daha da açılmasına sebep olacaktır. New York yolculuğu öncesi her şeyi yoluna koymaya çalışan Oylum’un hayatında yeni dertler kendini belli etmeye başlamaktadır. Ozan, beklenmedik kariyer fırsatı ile birlikte gelen maddi güçle özgüven tazeler. Ozan herkese kendini ispatladığını düşünürken, Güzide gerçek olamayacak kadar güzel bu habere şüpheyle yaklaşmaktadır.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 13 Kasım 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Yalnız Kurt isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 05:50'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

13 Kasım 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.