Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 2 Ekim 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tarık’ın yaşadığı ikili hayatın ortaya çıkması herkesi şoke etmiştir. Uğradığı ihaneti sindirmeye çalışan Güzide, ansızın gelen bir telefonla bir kez daha sarsılır. Okulu için Amsterdam’a gittiğini sandığı kızı Oylum, Ankara’da bir kazaya karışmıştır. Aklında bir sürü soru işaretiyle yola çıkan Güzide, Tarık’tan göremediği desteği eski bir dostundan görür. Tim’in Oylum’u olay yerinde bırakıp kaçması, Oylum’u suçlu konuma düşürür. Nüfuzlu bir aileden gelen Tim, gerçekler ortaya çıkmadan önce yurt dışına kaçabilmek için uğraşmaktadır. Ancak Güzide, kızının işlemediği bir cinayetten hüküm giymemesi için elinden geleni yapacaktır. Oltan’ın emaneti olan parayı kaybeden Ozan, yanlışını telafi etmeye çalışırken hata üstüne hata yapar. Nitekim dolandırılmasına neden olan olayın arka planında yaşananların açığa çıkması, Ozan’ı daha öfkeli bir hale getirecektir.

Aldatmak, atv'de 2 Ekim 2022 Pazar günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Aldatmak programının yayını, 03:20'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

2 Ekim 2022 Pazar günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.