Aldatmak

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Aldatmak, 27 Eylül 2022 Salı günü ekrana geliyor. Aldatmak programını saat 22:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Güzide Yenersoy, 30 yıllık kocası ve iki çocuğuyla birlikte dışarıdan bakıldığında herkese örnek olacak bir aileye sahip saygıdeğer bir aile mahkemesi hâkimidir. Eşi Tarık kendi hukuk bürosu olan tecrübeli ve başarılı bir avukattır. Oğlu Ozan, bir inşaat firmasında mühendis olarak çalışmakta, kızı Oylum ise annesinin ısrarıyla girdiği tıp fakültesine devam etmektedir. Dışarıdan kusursuz görünen Yenersoy Ailesi’nin hayatında her şey yolunda ilerlerken sevgi ve güven üzerine kurulu hayatlarının ardında bambaşka sırlar olduğu ortaya çıkar ve madalyonun öteki yüzü Güzide için bambaşka mücadelelere, eski defterlerin gün yüzüne çıkmasına ve öngörülmesi zor yeniliklere yol açar.

Aldatmak, atv'de yayınlanan ve 27 Eylül 2022 Salı günü saat 20:00'da başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli programdan sonra saat 22:30'da başlayacak.

Aldatmak programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Eylül 2022 Salı günü saat 22:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Aldatmak dizisi yayını başlayacaktır.