Albert Lin ile Kayıp Şehirler Özel

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Albert Lin ile Kayıp Şehirler Özel, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Albert Lin ile Kayıp Şehirler Özel programını saat 15:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Macera ve bilim aşığı ev sahibi Albert Lin’in sunumuyla, yüksek teknoloji ile arkeolojiyi nefes kesici görsellerle birleştiren bu özel belgesel, olağanüstü antik şehirlerin geçmiş gizemlerini canlandırmak için 3D tarama kullanarak tarihlerini gözler önüne seriyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Albert Lin ile Kayıp Şehirler Özel, National Geographic'de yayınlanan ve 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 14:20'de başlayan Korkusuz Balıkçılar isimli programdan sonra saat 15:15'te başlayacak.

Albert Lin ile Kayıp Şehirler Özel programının yayını, 16:10'da yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 15:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Albert Lin ile Kayıp Şehirler Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.